به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان، اسدالله درویش امیری در جمع تعدادی از اعضای مجمع شهرداران ادوار زنجان، با انتقاد از ارتباط تصمیم های مدیریتی و کلان توسعه شهری بامسائل سیاسی کشور و استان ازسوی برخی از مدیران و اعضای شورای شهر افزود: باید در حوزه اقتصاد و جذب سرمایهگذار به منظور توسعه استان و کشور، از هرگونه تصمیم ها و اِعمال نظرات سیاسی و جناحی پرهیز کرد.
وی به دیدار خود با رئیس جمهوری و برخی از مسائل مطرح شده در آن دیدار از جمله ضرورت دوخطه کردن راهآهن زنجان - تهران اشاره کرد و یادآور شد: زنجان یکی از ۷ استان کشور است که بدلیل نزدیکی به تهران، برقراری پرواز به پایتخت مقرون به صرفه نیست، لذا توسعه راهآهن و حمل و نقل ریلی و نیز استفاده از قطارهای سریعالسیر می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای مردم در این استانها باشد.
درویش امیری افزود: در همین راستا دو خطه کردن راهآهن زنجان به تهران بعنوان یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری به زنجان در سال ۹۳، در اولویت پیگیری قرار گرفت و هم اکنون قرارداد تکمیل سه قطعه از آن منعقد شده و در دست اجرا است.
وی به برخی از مشکلات اقتصادی موجود در استان اشاره و اظهار کرد: پرداخت ۵۴۰ میلیارد تومان یارانه در سال، مشکلات و محدودیت های اقتصادی بسیاری برای استان ایجاد کرده است.
استاندار زنجان همچنین میزان مطالبات دولت از صنعتگران، تولیدکنندگان، معدنکاران، کشاورزان و سازمان تامین اجتماعی برای تامین خدمات زیرساختی از قبل گاز، برق و آب را ۳۶۵ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: این مطالبات در شرایطی است که مجموع اعتبارات عمرانی استان ۱۱۹ میلیارد تومان بوده و برای یکسال تنها ۴۰ درصد از این بودجه به میزان ۵۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص یافته که نیمی از آن بصورت نقدی و نیمی دیگر در قالب اسناد اعتباری به استان پرداخت شده است.
درویش امیری رفع مشکلات اجرای طرح سبزهمیدان زنجان و اجرای پروژه کمربندی شمالی زنجان بصورت فاینانس را از جمله اولویتهای عمران شهری زنجان برشمرد و افزود: جلب مشارکت بنیاد مستضعفان در توسعه شرکت کشت و صنعت با ۶ هزار راس دام شیری در خدابنده نیز از دیگر موضوعاتی در دست پیگیری می باشد.
درویشامیری در این دیدار بر ضرورت راهاندازی و استفاده از ظرفیت پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در زنجان تاکید کرد و گفت: اگرچه محصولات کشاورزی تولید شده در زنجان بیش از ۲.۵ برابر نیاز مصرفی استان است ولی متاسفانه صادرات این محصولات اغلب از طریق سایر پایانهها انجام می شود و استان سهمی از درآمدهای صادراتی این بخش ندارد.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ سال از آغاز احداث این پایانه صادراتی در زنجان می گذرد، افزود: متاسفانه بدلیل برخی تنگنظریهای مدیریتی، بهره برداری از این مجموعه به تعویق افتاده و هم اکنون یکی از نیازها و اقدامات مهم به شمار میرود.
درویش امیری رفع مشکلات پایانه صادراتی را به منزله حل مشکلات یک استان توصیف کرد و از شهردار زنجان خواست تا با پیگیری مجدانه، مشکلات راهاندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی زنجان را برطرف کند.
وی در ادامه به بخشی از اقدامات دولت در حوزه اقتصاد و اشتغال کشور نیز اشاره کرد و افزود: دولت یازدهم در سال ۹۲، مدیریت کشور را با وجود حدود ۴.۵ میلیون نفر فاقد شغل تحویل گرفت و اگرچه در این مدت تنها حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار شغل جدید ایجاد کرده ولی هنر دولت توقف رشد بیکاری در کشور بوده است.
استاندار زنجان ارائه نظرات و پیشنهادات از سوی مجمع شهرداران ادوار را که حاصل سالها تجربه و دانش شهرداران پیشین زنجان میباشد، ظرفیت مناسبی در جهت بهبود ارائه خدمات در شهرداری زنجان دانست و خاطرنشان کرد: با بهرهگیری از تجارب و خِرد جمعی میتوان مشکلات پروژههای عمرانی مهم و نیمهتمام استان را برطرف کرد.
نظر شما